langit bumi iki dadi saksine welas isun nyang riko sing ono ujunge

langit bumi iki dadi saksine welas isun nyang riko sing ono ujunge

Duration: 00:01:01

Size: 950.14 Kb

Published: 31 Maret 2021

Listen: 70

Likes: 0


langit bumi iki dadi saksine welas isun nyang riko sing ono ujunge