Happy Asmara - Salah (Official Music Video)

Happy Asmara - Salah  (Official Music Video)

Duration: 00:04:34

Size: 4.22 Mb

Published: 16 Juli 2019

Listen: 5.128.065

Likes: 39.368


Happy Asmara - Salah (Official Music Video)

Single terbaru Happy Asmara - Sadar Diri : https://youtu.be/NhG4wZZbSxo

Happy Asmara - Salah [OFFICIAL]

Dengarkan di YouTube Music:
.https://youtu.be/6fdn3G8t-4Y

Title : SALAH
Singer : Happy Asmara
Songwriter : HappyRism
Music Arranger : MASKAPRO (Dwiputra)
Album : singgle
Publisher : Happy Asmara
Label : Happy Asmara Music

LIRIK
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..

Aku ngerti aku iki sopo
Arep tresno aku wedi doso
Arep sambat nanging karo sopo
Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo..

*)
Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..

*)
Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..


Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..
Masio kowe wes duwene dek'e..

klik link di bawah ini untuk menonton video lainnya :

Happy Asmara - Salah (Official Music Video)
https://youtu.be/xEIGvcibxeA

HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO (Official Music Video)
https://youtu.be/E3dZs0kJ4w4

HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE (Official Music Video)
https://youtu.be/Nt3qWVkvelw

HAPPY ASMARA - KEBAL KELARAN (Official Music Video)
https://youtu.be/3CF4f3TgNeM

HAPPY ASMARA - KEBAL KELARAN (Official Lirik Video)
https://youtu.be/nlS3qCuX2Lg

HAPPY ASMARA - SAMPUN LILO (Official Music Video)
https://youtu.be/GNpWQcEJh2s

HAPPY ASMARA - SADAR DIRI (Official Music Video)
https://youtu.be/NhG4wZZbSxo

Happy Asmara - Sadar Posisi [Acoustic Sessions]
https://youtu.be/-AOxqMNEOG4

HAPPY ASMARA - SAK ORA-ORANE [Acoustic Sessions]
https://youtu.be/5zk7gcgOHWs

HAPPY ASMARA - NUTUPI LARAKU (Official Music Video)
https://youtu.be/gJhkoq26nyU


#HappyAsmara #Pashati #NewSinggle

Copyright © 2019, HappyAsmaraMusic [Official Video]

Terima kasih anda sudah mampir di channel Aku
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi Aku, juga klik gambar lonceng agar anda dapat info video-video terbaru Dari Aku

selengkapnya kunjungi kami di:
Channel : https://www.youtube.com/c/HappyAsmaraMusic
Instagram : https://www.instagram.com/happy_asmara77
Facebook : https://www.facebook.com/happy.rismanda.hendranata
fanspage :https://www.facebook.com/Happy.asmara.real/


Addres : Jl. Karya Pemuda Rt17/06
Srikaton - Ringinrejo - Kediri JATIM

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize